TUHANNEN TARINAN TALO RYHMILLE

Navetan kokoontumis- ja juhlatilat luovat viihtyisät puitteet kokouksien, illanistujaisten, juhlien ja retkipäivien järjestämiseen.  Palvelemme ryhmäänne ilolla, jo yli kahdenkymmen vuoden kokemuksella!

Ruokailutiloja on maksimissaan 80 hengen ryhmälle. Kokoustiloja maksimissaan 20 hengen ja 50 hengen ryhmille.

TUHANNEN TARINAN TALON KOKOUS

TILAA TUUMAILLA, AIKAA AJATELLA

Etsitkö viihtyisää paikkaa kokouksen tai koulutuksen järjestämiseen? Tässä arjesta poikkeavassa ympäristössä ja hiljaisuudessa voi teidänkin ryhmänne etsiä aivan uusia näkökulmia ja luoda huikeita suunnitelmia.  Meille voit tulla ryhmäsi kanssa kokoustamaan rauhallisessa miljöössä.  Päivän päätteeksi istutaan savusaunan lauteille tai järjestetään ryhmäsi vaikka hirvimetsälle. Tuhannen Tarinan Talon elämyskokous - aitoja asioita, juurevasti maalainen, takuulla suomalainen.

  • viihtyisä miljöö ja toimivat tilat
  • yksityisyys – olemme täällä vain teitä varten.
  • maittava, kotimainen, lähellä tuotettu ruoka
  • monipuolista oheisohjelmaa
  • yksityinen saunaosasto ja illanviettotilat
  • Tutustu paketteihimme ja pyydä tarjous! 

Sijainti

Sijaintimme on keskellä Kaakkois-Suomea. Tunnin säteellä sijaitsevat Kouvola, Hamina, Kotka ja Lappeenranta, sadan kilometrin säteellä myös Imatra ja Mikkeli. Helsinkiin ajaa reilussa kahdessa tunnissa. Pieni pätkä ajetaan mutkittelevaa kylätietä - mutta miten pitkälle ehtii vartissa isossa kaupungissa - täältä olet vartissa jo valtatiellä.


Asiakkaamme suosittelevat

FULMORE JÄRJESTI MARKKINOINTIKOULUTUKSET TUHANNEN TARINAN TALOSSA

”Tuhannen Tarinan taloon oli aina helppo tulla, kun tiesi, että järjestelyt toimivat hyvin”, kertoo Jussi Junikka Fulmore Oy:n koulutus- ja konsultointiliiketoiminnan johtaja. ”Tilat ovat viihtyisät ja tarpeeksi kaukana muista häiriöistä. Tämä on meille välttämätön juttu, jotta koulutuksen osallistujat pääsevät tarpeeksi kauas omasta arjestaan – pystytään keskittymään oppimiseen ja raivaamaan tilaa kehitystyölle.”

Fulmore järjesti kaksi peräkkäistä koulutusohjelmaa Tuhannen Tarinan talossa vuoden 2017 aikana. Osallistujia oli molemmissa kymmenkunta. ”Ei tarvinnut miettiä, mihin toinen koulutus järjestetään. Kaikki sujui ensimmäisen aikana hyvin; tilat olivat toimivat ja viihtyisät, ruoka loistavaa ja osallistujat tykkäsivät”, Junikka kertoo.