Leirikoulut & leirit

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon leirikouluissa tutustutaan maaseudun elämään ja luontoon mukavien aktiviteettien avulla. Tarkoituksenamme on havainnollistaa lapsille oman tekemisen kautta luonnon kunnioitusta, ihmisen ja luonnon kestävää yhteiseloa sekä antaa todenmukainen ja myönteinen kuva maaseudusta. Olemme maalle oppimaan - auditoitu leirikoulukohde.

Leirikouluaktiviteetit

Leirikouluissa meillä hoidetaan eläimiä, ratsastetaan, vaelletaan metsässä, melotaan, opiskellaan metsänhoitoa, jokamiehenoikeuksia, ympäristöystävällistä retkeilyä… Suuri pihapiiri innostaa peleihin ja leikkeihin, myös pelikenttä on käytössänne. Vapaa-aikana voi soitella musiikkipajassa tai lähteä vaikka onkiretkelle. Uimaretkellä, saunan lämpimissä löylyissä, karisevat päivän pölyt!

Majoittuminen tapahtuu sähkölämmitteisissä aittakammareissa, viihtyisissä Navetan Vintin tiloissa sekä päärakennuksen kodikkaissa huoneissa. Tuhannen Tarinan Talon emännät loihtivat pöytään maukasta ja kotoista ruokaa.

Lämpimästi tervetuloa Tuhannen Tarinan Talon ikimuistoiseen leirikouluun!

Leirikouluhinnasto

Kesto 1-7 vrk
Henkilömäärä min. 10 max. 55 hlöä, talvella max. 28 hlöä. Kaksi rinnakkaisluokkaa (maks. 55 hlöä) mahtuu yhtäaikaa syyskaudesta 2019 alkaen.
Hinta

Leirikoulu huhti-toukokuu sekä lokakuu 41 euroa/hlö/päivä, 1 vapaa/20hlöä (sis. majoituksen ja täysihoidon)
Syysleirikoulu elo- ja syyskuu 45 euroa/hlö/päivä, 1 vapaa/20hlöä (sis. majoituksen ja täysihoidon)
Leirikoulu marras-maaliskuu 39 euroa/hlö/päivä, 1 vapaa/20 hlöä (sis. majoituksen ja täysihoidon)

Esim. ma-pe leirikoulu on 5 päivän leirikoulu. 

Täysihoidon lisäksi valitaan mieleiset ohjelmat. Ohjelmien sisältö ja hinnat ovat ohjelmavalikoimassa. Suosittelemme vähintään kahta ohjelmaa/päivä, lähtöpäiväksi yksi ohjelma. Täysihoidon hintaan sisältyy myös saunavuorot, luokkatilan vapaa käyttö sekä ulkopelivälineiden vapaa käyttö. 

Ruokailut             Tulopäivänä lounas, välipala, päivällinen, iltapala.
                                Välipäivinä aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala.
                                Lähtöpäivänä aamiainen ja lounas.

Leirikouluohjeet

Leirikouluohjeissa on kerrottu leirikoulun suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä käytännön ohjeita. Leirikouluohjeet kannattaa lukaista läpi, kun on tehty päätös viettää ikimuistoinen leirikoulu Tuhannen Tarinan Talossa.

Maaseudun tulevaisuuden artikkeli yhdestä leirikoulustamme.

Asiakaspalautetta leirikoulusta:

Vietimme pari mahtavaa päivää Tuhannen tarinan tilalla kaupunkilaislasten leirikoulun tiimoilta. Kokemus oli aivan mahtava ja varmasti unohtumaton kaikille mukana olleille. Lapset saivat omat hoitoeläimet ja tutustuivat niiden elinoloihin, tutkivat ympärillä olevia metsiä ja oppivat myös keittiön salaisuuksia:) Possun piiritys oli tietysti yksi kohokohta mutta muuten on vaikea nimetä yhtä kun kaikki järjestelyt, ruoka ja huolenpito olivat huippuluokkaa. Suurkiitos Ninalle (emäntä) ja hänen tiimille ja perheelle ja tietysti myös meidän opettajille. Nimimerkillä: suositteleva vanhempi!