TALVILEIRIKOULU

Talvella leirikoulussa päästään tutustumaan talviseen luontoon, ihmettelemään suunnatonta tähtitaivasta taikka talvi-illan pimeyttä ja hiiskumatonta rauhaa. Talviaktiviteetit täyttävät päivät ja iltaisin  sulatellaan kohmeiset sormet Tuhannen Tarinan Talon tunnelmallisissa saunoissa. Tuo ryhmäsi Tuhannen Tarinan Talon ikimuistoiseen leirikouluun!

Luontoretkiä - Eläinten hoitoa - Kädentaitoja - Ensiaputaitoja - Luonnon tuntemusta - Mukavaa yhdessäoloa ja paljon muuta… Maittavaa kotiruokaa lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Ajankohta: marras-maaliskuu

Minimiryhmäkoko: 15 hlöä, maks 28 hlöä. 

Talvileirikoulupaketin hinta: 39 €/hlö/päivä sis. majoitus ja täysihoito. Ohjelmat varataan erikseen.

Kysy lisää: tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon leirikouluissa tutustutaan maaseudun elämään ja luontoon mukavien aktiviteettien avulla. Tarkoituksenamme on havainnollistaa lapsille oman tekemisen kautta luonnon kunnioitusta, ihmisen ja luonnon kestävää yhteiseloa sekä antaa todenmukainen ja myönteinen kuva maaseudusta. Olemme maalle oppimaan - auditoitu leirikoulukohde.

TALVILEIRIKOULU, KESTO 3 päivää esimerkkiohjelma

KESKIVIIKKO "Maatilalla"

klo 11 saapuminen, huoneiden jako, majoittuminen

info luokkatilassa

klo 12 lounas kokoontuminen luokkatilaan, jako ryhmiin

klo 13 ELÄINYSTÄVÄT lähtö ryhmissä ”töihin”, hoitoeläinten jako, eläinten hoitoa kokeillaan ratsastusta

klo 15 välipala tuvassa

klo 16 ENSIAPUA Kenttäsairaanhoitaja opettaa ensiavun perusteita. Harjoitellaan, kuinka hätätilanteessa tulee toimia ja miten yleisimmille vammoille (palovamma, nyrjähdys, murtuma) annetaan ensiapua.

klo 17 päivällinen tuvassa

klo 17.30 SAVUSAUNA + saunaosaston tilat.

klo 20 iltapala

TORSTAI "Metsässä"

klo 8.30 aamupala

klo 9.30 hoitoeläinten ruokinta

klo 10.30 SEIKKAILUUN. Hauska ja vauhdikas seikkailu. Luontotietoutta punnitaan luontorasteilla, pelien ja leikkien mittelössä tanner tömisee ja nauru raikaa. Kekseliäisyyttä ja yhteispeliä vaativia joukkuetehtäviä.

Klo 12 Lounas

klo 13.30 SEULO JAUHOT SIEPOTTELE Leivotaan talon emäntien opastuksella karjalanpiirakoita ja makeaa piirakkaa.

klo 15 välipala

klo 15.30 TÄHTITAIVAAN IHMEITÄ Tähtiasiantuntija kertoo avaruuden ihmeistä. Jälkikäteen voi tiirailla tähtitaivasta uudet opit mielessään. Kesto n. 1,5 h

klo 17 päivällinen

klo 18 Leiridisco / illanvietto oppilaiden tai opettajan/vanhempien vetämänä.

klo 20 iltapala

PERJANTAI "Luonnossa"

klo 8.30 Aamupala

Hoitoeläinten ruokinta omatoimisesti.

klo 9.30 KALAREISSU - pilkkimään

klo 12 Lounas

klo 13.00 Kotiin lähtö

Kerhohuone, musiikkipaja, pelivälineitä, pulkkia, liukureita vapaasti käytössänne. Lumitilanteesta ja keliolosuhteista riippuen perinteiset hiihtoladut ja pulkkamäki ovat käytössänne, lumikenkiä voi testailla pelloilla ja järven jäällekin pääsee luistelemaan. (omat hiihto- ja luisteluvälineet tarvitaan mukaan.)