Leirit

Tuhannen Tarinan Talo tarjoaa mainiot puitteet yhdistysten ja harrasteryhmien omille leireille. Meiltä voi varata tilat ja täysihoidon, sovittaessa järjestämme myös leiriohjelmaa. Majoitustilaa max. 40 hengelle kesäisin, max. 25 hlöä talvella. Meillä on pidetty mm. joogaleirejä, kuoro- ja orkesterileirejä sekä erilaisten yhdistysten perheleirejä. Tilamme soveltuvat erinomaisesti pienryhmille: työporukan vetäytymiseen, harrasteryhmien leireille taikka sukujuhlien pitoon. Monipuoliset saunatilat ja 20-30 hengen kokoontumistilat voi myös varata ryhmänne käyttöön. 

Lasten leirien omaksi ohjelmaksi

Pihapiirissä on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Rantasaunalle on matkaa n. 800 m, sauna on leiriläisten käytössä sovittuina ajankohtina. Kylällä on kaksi patikkareittiä, Väliväylän melontareitti sekä 10 km pitkä hiihtolatu. Kalastamaan pääsee sekä järvelle että koskille. Ohjattua- / talutusratsastusta on mahdollista varata. Avaralla kentällä voi pelata ja leikkiä, taloa ympäröivässä metsässä voi pienemmätkin leiriläiset tutustua metsäluontoon turvallisesti ja tutustua vaikka Hiitolanväen tarinoihin.

Heppaleirit & maatilaleirit

Olemme järjestäneet lapsille ja nuorille heppaleirejä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Leireillä hoidetaan hevosia ja muita talon eläimiä, ratsastetaan ja ajetaan hevosella sekä nautitaan kesäisestä leirimeiningistä vanhojen ja uusien kavereitten kanssa. 

Lue lisää leireistä ja tee varaus